2o Εσπερινό Επαγγελματικό Λύκειο Αχαρνών


Διαδικασία αιτήσεων προσωρινής τοποθέτησης
17-8-2021 11:15

Κατόπιν της υπ. αρ. 100252/Ε2/12-08-2021 εγκυκλίου του ΥΠΑΙΘ με θέμα "Οδηγίες για την προσωρινή τοποθέτηση των νεοδιόριστων εκπαιδευτικών της Γενικής εκπαίδευσης και των μεταταγμένων εκπαιδευτικών", καλούνται οι εκπαιδευτικοί γενικής παιδείας, να υποβάλουν σχετική αίτηση (όπως αυτή επισυνάπτεται κατά περίπτωση), προσωρινής τοποθέτησης σε λειτουργικά κενά σχολικών μονάδων ανά κλάδο και ειδικότητα όπως αυτά έχουν δηλωθεί από τις σχολικές μονάδες (βλ. συνημμένο πίνακα) από Τρίτη 17-8-2021 έως και Πέμπτη 19-8-2021 αποκλειστικά στο e-mail: pysde@dide-anatol.att.sch.gr.

Αίτηση υποβάλουν οι εκπαιδευτικοί:

1. που είναι λειτουργικά υπεράριθμοι με πλεόνασμα > 12 ωρών (Υπόδ. αίτησης 1)

2. που βρίσκονται στη διάθεση του ΠΥΣΔΕ Αν. Αττικής (Υπόδ. αίτησης 2)

3. όλοι οι νεοδιόριστοι εκπαιδευτικοί (Υπόδ. αίτησης 2)
*Σημ.: οι νεοδιόριστοι εκπαιδευτικοί:
α) που ανήκουν στην κατηγορία των πολυτέκνων να αποστείλουν πρόσφατο πιστοποιητικό ΑΣΠΕ
β) που έχουν εντοπιότητα ή συνυπηρέτηση στους Δήμους όπου βρίσκονται οι σχολικές μονάδες που επιθυμούν να τοποθετηθούν προσωρινά, οφείλουν υποβάλουν τα αντίστοιχα δικαιολογητικά εντοπιότητας ή συνυπηρέτησης

4. οι μεταταγμένοι εκπαιδευτικοί καθώς και οι εκπαιδευτικοί που καταργήθηκαν οι θέσεις τους στα ΚΕΣΥ και παρέμειναν στη Διάθεση του ΠΥΣΔΕ Αν. Αττικής. (Υπόδ. αίτησης 2)

5. που έχουν αποσπαστεί από άλλα ΠΥΣΔΕ (Υπόδ. αίτησης 3)

6. που επιθυμούν να υποβάλουν νέα αρχική αίτηση απόσπασης εντός ΠΥΣΔΕ είτε να ανακαλέσουν ή να τροποποιήσουν τις προτιμήσεις σχολείων στις ήδη υποβληθείσες αιτήσεις εντός ΠΥΣΔΕ (Ιουνίου 2021) (Υπόδ. αίτησης 4)
*Σημ.: οι αιτήσεις εντός ΠΥΣΔΕ που υποβλήθηκαν από 28/5/2021 έως και 7/6/2021 ισχύουν κανονικά στη διαδικασία των προσωρινών τοποθετήσεων)

Όλες οι αιτήσεις να σταλούν μόνο σε μορφή WORD στα υποδείγματα αιτήσεων που έχουν δοθεί συνημμένα και όχι σε PDF ή σε σκαναρισμένη ή φωτογραφημένη μορφή διότι δεν μπορούν να καταχωριστούν.

Συνημμένα αρχεία





Υ.ΠΑΙ.Θ.Α.
Δ.Δ.Ε. Αν. Αττικής

Δίκτυο αντιμετώπισης
σχολικής βίας


Ασφάλεια
στο Διαδίκτυο


Πανελλήνιο
Σχολικό Δίκτυο

2ο Εσπερινό ΕΠΑΛ Αχαρνών  •  Πτολεμαΐδος & Νέζερ  •  210-2407569