2o Εσπερινό Επαγγελματικό Λύκειο Αχαρνών


Αίτηση - Δήλωση για τις πανελλαδικές εξετάσεις ΕΠΑΛ 2021
25-11-2020 15:40

Καλούνται οι μαθητές της Γ' τάξης που επιθυμούν να είναι υποψήφιοι για τις πανελλαδικές εξετάσεις ΕΠΑΛ 2021 να υποβάλουν με email Αίτηση-Δήλωση (Α-Δ) από την Τετάρτη 25/11 έως και την Δευτέρα 30/11/2020.

Οι μαθητές κατεβάζουν και αποθηκεύουν το αρχείο της Α-Δ στον υπολογιστή τους. Στη συνέχεια το συμπληρώνουν (μόνο τα γκρι στοιχεία) με όποιο πρόγραμμα επεξεργασίας κειμένου διαθέτουν. Τέλος το αποστέλλουν συμπληρωμένο ηλεκτρονικά (με email) στο σχολείο, μέσα στην προβλεπόμενη προθεσμία.

Λόγω των έκτακτων υγειονομικών συνθηκών, η Α-Δ θα υποβληθεί πρώτα μόνον από τους μαθητές της τελευταίας τάξης των ΕΠΑΛ και σε επόμενο στάδιο από τους αποφοίτους.

Ως "μαθητές στα ΕΠΑΛ", για την παρούσα διαδικασία υποβολής της Α-Δ, θεωρούνται και οι τελειόφοιτοι της τρέχουσας σχολικής χρονιάς οι οποίοι φοιτούν μόνο για την απόκτηση πτυχίου ειδικότητας, έχοντας ήδη στην κατοχή τους, από προηγούμενη φοίτηση, τίτλο απόλυσης δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης (πχ απολυτήριο ΓΕΛ, απολυτήριο & πτυχίο ΕΠΑΛ, πτυχίο ΤΕΕ Β΄ Κύκλου κλπ) και οι οποίοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στις πανελλαδικές εξετάσεις του Ιουνίου 2021 με την επιδιωκόμενη νέα τους ιδιότητα του κατόχου πτυχίου στην ειδικότητα που τώρα φοιτούν.

Εάν ορισμένοι από τους ανωτέρω επιθυμούν να συμμετάσχουν στις πανελλαδικές εξετάσεις του Ιουνίου 2021 με την παλαιότερη ιδιότητά τους όπως αυτή προκύπτει από τον απολυτήριο τίτλο ή/και πτυχίο που ήδη κατέχουν, τότε θα περιμένουν τις διαδικασίες υποβολής της Α-Δ των αποφοίτων.

Παλαιότεροι απόφοιτοι ΕΠΑΛ που φοιτούν για την απόκτηση νέας ειδικότητας στον ίδιο τομέα, μπορούν να κάνουν Α-Δ, είτε με την ιδιότητα του μαθητή (με βάση τη νέα ειδικότητα), είτε με την ιδιότητα του αποφοίτου (με βάση τη προηγούμενη ειδικότητα), εφόσον τελικά παραμένουν στον ίδιο τομέα.

Υπόδειγμα Αίτησης-Δήλωσης
Οδηγίες
Εγκύκλιος
Εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση ατόμων με σοβαρές παθήσεις





Υ.ΠΑΙ.Θ.Α.
Δ.Δ.Ε. Αν. Αττικής

Δίκτυο αντιμετώπισης
σχολικής βίας


Ασφάλεια
στο Διαδίκτυο


Πανελλήνιο
Σχολικό Δίκτυο

2ο Εσπερινό ΕΠΑΛ Αχαρνών  •  Πτολεμαΐδος & Νέζερ  •  210-2407569