2o Εσπερινό Επαγγελματικό Λύκειο Αχαρνών


Δημιουργία κωδικού ασφαλείας για την ηλεκτρονική υποβολή Μηχανογραφικού Δελτίου (ΜΔ) για εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση και Παράλληλου Μηχανογραφικού Δελτίου (ΠΜΔ) για εισαγωγή σε Δημόσια ΙΕΚ
16-6-2023 16:17

Καλούνται οι παρακάτω υποψήφιοι να προσέλθουν στο σχολείο από την Δευτέρα 19 Ιουνίου έως και την Παρασκευή 30 Ιουνίου, για να δημιουργήσουν προσωπικό κωδικό ασφαλείας (password):

Όσοι έχουν συμμετάσχει στις πανελλαδικές εξετάσεις ΕΠΑΛ έτους 2023 και κατέχουν ή αποκτούν απολυτήριο και πτυχίο, προκειμένου στη συνέχεια να υποβάλουν ΜΔ για την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση ή/και ΠΜΔ για την εισαγωγή τους σε δημόσιο ΙΕΚ. Σημειώνεται ότι στην περίπτωση που κάποιος υποψήφιος υποβάλει ΜΔ και ΠΜΔ ο προσωπικός κωδικός ασφαλείας (password) θα είναι ο ίδιος.

Όσοι απόφοιτοι συμμετείχαν στις πανελλαδικές εξετάσεις των ημερησίων ΕΠΑΛ τα έτη 2021 ή 2022, διεκδικώντας φέτος το 10% των θέσεων εισακτέων, χωρίς νέα εξέταση, προκειμένου να υποβάλουν ΜΔ. Επισημαίνεται ότι οι απόφοιτοι που είναι υποψήφιοι για το 10%, συμμετέχουν στη διαδικασία επιλογής με τα μόρια που είχαν επιτύχει στην τελευταία τους εξέταση. Οι υποψήφιοι αυτοί δεν έχουν τη δυνατότητα ή δικαίωμα να εξεταστούν ξανά σε ειδικό μάθημα ή στα αγωνίσματα για τα ΤΕΦΑΑ, αλλά συνυπολογίζονται τα μόρια που είχαν επιτύχει στην τελευταία τους εξέταση.

Οι τελειόφοιτοι έτους 2023 που δεν συμμετείχαν στις πανελλαδικές εξετάσεις αλλά επιθυμούν να υποβάλλουν ΠΜΔ για την εισαγωγή τους σε δημόσιο ΙΕΚ.

Επισημαίνεται ότι οι υποψήφιοι θα υποβάλουν το ΜΔ και το ΠΜΔ κατά το ίδιο χρονικό διάστημα το οποίο θα ανακοινωθεί αργότερα.





Υ.ΠΑΙ.Θ.Α.
Δ.Δ.Ε. Αν. Αττικής

Δίκτυο αντιμετώπισης
σχολικής βίας


Ασφάλεια
στο Διαδίκτυο


Πανελλήνιο
Σχολικό Δίκτυο

2ο Εσπερινό ΕΠΑΛ Αχαρνών  •  Πτολεμαΐδος & Νέζερ  •  210-2407569